Ai o intrebare? Suna-ne: 0266210908

Despre noi

SC MARKINVEST SRL

Compania noastră este o afacere de succes de mai bine de două decenii, timp în care a devenit unul dintre principalii reprezentanți de pe piața protecției muncii. Dorim să le mulțumim tuturor clienților noștri pentru această încredere. Vom continua să depunem toate eforturile pentru a păstra această încredere.

Prin dezvoltarea produselor noastre, vom continua să ne extindem și în viitor, atât gama, cât și numărul de articole, ținând cont de nevoile și așteptările clienților noștri. Prin urmare, inovarea va rămâne unul dintre cele mai importante scopuri din viața companiei noastră.

Compania noastră, cu cei 4000 m² de spații centrale și cu un stoc larg și important de produse din catalog, stă la dispoziția tuturor clienților noștri. Dispunem de o capacitate de producție proprie, putem satisface orice cerință specifică.

Oferim companiilor o gamă completă de echipamente de protecție și haine de lucru, cu serviciul de spălare, sau un serviciu de închiriere de îmbrăcăminte de protectie.
Compania noastră funcționează în baza sistemului de asigurare a calității ISO 9001-2010.

Colegii noștri vă ajută cu sfaturi de specialitate. Nu ezitați să ne contactați prin telefon, e-mail sau personal. Sperăm că toți partenerii și cititorii noștri vor găsi gama de produse pe care o caută.

Vă rugăm să aruncați o privire la oferta noastră!