A avea o intrebare? Sună-ne! 0266210908

Despre noi

Markoó Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Compania noastră este o întreprindere de succes, care are mai bine de două decenii în urmă, timp în care a devenit unul dintre punctele definitorii ale pieței interne de protecție a muncii. Dorim să mulțumim tuturor dragilor noștri clienți pentru această încredere. În viitor, vom face tot posibilul să le păstrăm încrederea.

Prin dezvoltarea produselor noastre, ne-am dori să extindem și mai mult gama ofertei noastre în viitor, atât în ​​ceea ce privește selecția, cât și numărul de piese, ținând cont de nevoile și așteptările clienților. Prin urmare, inovația rămâne unul dintre cele mai importante obiective în viața companiei noastre.

Firma noastră are o locație centrală de 4.000 m² și un stoc larg și mare de produse din catalog la dispoziția tuturor dragilor noștri clienți. Avem propria capacitate de producție, deși ne putem asuma realizarea oricărei cereri individuale.

Ne asumăm aprovizionarea integrală a companiilor cu echipamente de securitate a muncii și haine de lucru la reducere, precum și spălătorie sau haine de lucru închiriate cu un termen scurt. Compania noastra functioneaza pe baza sistemului de asigurare a calitatii ISO 9001-2010.

Colegii noștri încearcă să-i ajute pe toți partenerii noștri cu sfaturi de specialitate atotcuprinzătoare. Nu ezitați să ne contactați prin telefon, e-mail sau personal. Sper că toți dragii noștri parteneri și cititori vor găsi gama de produse care le place.

Vă rugăm să vedeți oferta noastră!